Agenda

Aug
28
zo
Toertocht met barbecue @ De Jong Alphen
Aug 28 hele dag

Op zondag 28 augustus is onze jaarlijkse toertocht met barbecue.

De route zal zo`n 175 km zijn waar u de mooie kleine wegen van ons landschap ontdekt.

Bij terugkomst staat de barbecue aan en kunt u genieten van een goed stuk vlees, mocht u vegetarisch zijn kunt u dit aangeven en houden wij hier rekening mee.

Vanaf 09.00 is de showroom geopend en rond 10.00 zullen wij in groepen vertrekken, de route is beschikbaar voor uw navigatiesysteem waardoor u ook individueel kunt rijden.
Rond 16.00 verwachten wij u weer terug om zo van de barbecue te kunnen genieten.

Graag willen wij weten of u komt, opgeven doet u bij Rick via de mail rick@dejongalphen.oud via de telefoon 0172-492036 of u komt gewoon gezellig langs.

Okt
1
za
USA reis
Okt 1 – Okt 31 hele dag
Indian reis Amerika
Met een Indian de hele maand oktober door Amerika rijden, de UNIEKE ervaring.
Nov
4
vr
Big Twin Bike & Expo 2016 @ Expo Houten
Nov 4 – Nov 6 hele dag

Bigtwin Bikeshow naar Houten!

Na zo veel jaar in Rosmalen werd het tijd voor verandering. Vanaf dit jaar op 4,5 en 6 november wordt de Bigtwin Bikeshow georganiseerd in Expo Houten. We hebben voor deze locatie (vlakbij Utrecht, langs de A27) gekozen vanwege de meer centrale ligging en is daarmee voor iedereen beter bereikbaar.

Dus rij in november niet naar Rosmalen, maar naar Houten. In de aanloop naar het evenement geven we meer informatie over de Bigtwin Bikeshow & Expo 2016.

Wij zullen aanwezig zijn op de stand van Victory en Indian!

—————————————————

Openingstijden:
Vrijdag 4 november:      12.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 5 november:   10.00 tot 17.00 uur
Zondag 6 november:     10.00 tot 17.00 uur

Toegang
De toegangsprijs bedraagt 15 euro per persoon per dag. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Parkeren
Bezoekers en standhouders parkeren gratis. Expo Houten beschikt over 3 parkeerplaatsen die gereserveerd zijn voor minder validen. De parkeerplaatsen bevinden zich direct aan de entree van het beurscomplex.

Handige Beurswijzer
Een praktische beursboekje met alle informatie over de Bigtwin Bikeshow & Expo 2016, inclusief een plattegrond van de beursvloer, standhouderlijst en de tijden van het entertainment gedurende de beurs. Deze wordt gratis verstrekt bij de kassa of bij de Bigtwin Infobalie naast de entree.

Informatiebalie
Iets kwijt of juist gevonden? Zoek je een standhouder of een bepaald product? EHBO nodig? Voor al deze zaken en meer kun je alle dagen terecht bij de Bigtwin Infobalie (naast de entree).

Pinnen
In Expo Houten is helaas geen pinautomaat aanwezig voor geldopname. Bij de kassa’s kun je ook NIET pinnen. Wel is er een beperkte mogelijkheid om extra geld te pinnen bij het restaurant van Expo Houten.

Iedereen is dus van harte welkom op 4, 5 en 6 november a.s. in Expo Houten!