BMW motorfietsen

De Jong Alphen BMW motorfietsen

Klik hier om direct naar onze occasions te gaan.


Sinds 1978 is De Jong Alphen gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van BMW motorfietsen. Met en voor iedere BMW bent u bij ons aan het juiste adres.

Begin 2012 zijn wij dealer geworden van Victory Motorcycles. Dit merk is overgegaan in het dealerschap van Indian Motorcycle.

Al onze occasions worden voordat deze in de verkoop komen grondig geïnspecteerd door onze werkplaats waarbij direct de nodige reparaties worden uitgevoerd.
Tenzij anders vermeld bij de advertentie leveren wij alle occasions af met Bovag garantie een indien gewenst een afleveringsbeurt. De afleveringskosten bedragen € 250,-

Een proefrit komen maken is bij ons zeker bespreekbaar zodat u eerst uw toekomstige motorfiets kunt proberen. Hiervoor dient u een afspraak te maken, uiterlijk 24 uur voor de proefrit. Zo kunnen wij de motorfiets voor u kunnen klaarzetten en de handelaarsplaat voor u kunnen reserveren om zo ook verzekerd de weg op te gaan.

Wij zijn ook altijd opzoek naar mooie occasions, wilt u uw BMW, Victory of Indian verkopen kunt u ons altijd benaderen. De voorkeur geven wij aan een showroombezoek om direct uw motorfiets te taxeren.

Voor zowel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte motorfiets bieden wij ook de service voor een financiering en/of verzekering. Hierover vertellen wij u graag meer bij ons in de showroom.

Voor vragen of het maken van een afspraak neemt u contact op met onze verkoop. U kunt ons bereiken op 0172-492036 of via de mail verkoop@dejongalphen.nl

Graag tot ziens bij de Jong Alphen in Alphen aan den Rijn.