BMW motorfietsen

De Jong Alphen BMW motorfietsen

Klik hier om direct naar onze occasions te gaan.


De Jong Alphen is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte BMW motorfietsen, Victory Motorcycles en Indian Motorcycle.

Van onze drie merken hebben wij alle kennis en kunnen u hierdoor goed adviseren.
Hoewel wij geen officieel BMW Motorrad dealer meer zijn hebben wij altijd nog beschikking over originele BMW onderdelen, originele BMW accessoires, BMW Rider Equipment en speciaal gereedschap. Hiermee kunnen wij u altijd helpen om u en uw motorfiets in topconditie te houden.

De nieuwste BMW modellen hebben wij niet meer in onze showroom staan, natuurlijk kunt wel bij ons terecht voor uw nieuwe BMW motorfiets en configureren wij graag met u uw wensen.

Op onze eerste etage hebben wij een ruime voorraad van meer dan 250 occasions van vele merken zoals BMW, Victory, Indian, Aprilia, Ducati, Honda, Suzuki, Kawasaki, Triumph, Harley Davidson, Piaggio, etc.

Alle occasions worden door ons uitvoerig getest, gecontroleerd en klaargemaakt voor de verkoop. Tenzij anders vermeld bij de advertentie leveren wij alle occasions af met Bovag garantie een indien gewenst een afleveringsbeurt. De afleveringskosten bedragen € 250,-

Een proefrit komen maken is bij ons zeker bespreekbaar zodat u eerst uw toekomstige motorfiets kunt testen. Hiervoor dient u een afspraak te maken, uiterlijk 24 uur voor de proefrit. Zo kunnen wij de motorfiets een laatste check geven voordat u veilig de weg op gaat.

Wij zijn ook altijd opzoek naar mooie occasions, wilt u uw BMW, Victory of Indian verkopen kunt u ons altijd benaderen. De voorkeur geven wij aan een showroombezoek om direct uw motorfiets te taxeren.
Naast de inkoop van motorfietsen kunt u ook uw motorfiets bij ons inruilen.

Voor zowel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte motorfiets bieden wij ook de service voor een financiering en/of verzekering. Hierover vertellen wij u graag meer bij ons in de showroom.

Voor vragen of het maken van een afspraak neemt u contact op met Rick Sassen. U kunt Rick bereiken op 0172-492036 of via de mail rick@dejongalphen.oud natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen.

Graag tot ziens bij de Jong Alphen in Alphen aan den Rijn.