Zijspan verhuur met chauffeur

Wij bieden de mogelijkheid om mee te rijden in een zijspan, dit is een leuke beleving en kan voor vele doeleinden worden ingezet.
Wij zijn met onze service al meerdere keren op tv, bruiloften, jubilea en feesten geweest .

Het rijden met een zijspan is erg leuk, je bent in de open lucht en zit laag bij de grond. Zo maak je alles bewust mee en is dit gewoon een geweldige ervaring.
Onze vaste chauffeurs hebben vele jaren zijspanervaring, het is zeker niet hetzelfde als een “normale” motor.
Daardoor is het huren van onze zijspannen uitsluitend met een chauffeur, natuurlijk is er wel een mogelijkheid om zelf een stukje te rijden met gepaste snelheid en begeleiding van de chauffeur. Als voorbeeld bij een bruiloft om zelf een stukje te rijden voor de fotoshoot.

De prijs voor het huren van een zijspan met chauffeur is € 85,- per uur. Wij rekenen de tijd dat wij onderweg zijn, dus ook de heen en terug reis naar uw locatie. Natuurlijk kunt u zelf naar Alphen aan den Rijn komen.

Momenteel kunnen wij onderstaande zijspannen voor de verhuur aanbieden, klik op de afbeelding voor meer informatie over de zijspancombinatie.

Indian Scout 101 uit 1930

Indian Scout zijspan verhuur

BMW R50/2 met Hollandia zijspan uit 1955

BMW R50 zijspan verhuur

BMW R75Wh 1941

BMW R75Wh zijspan verhuur

BMW R100 EML

BMW R100 EML zijspan verhuur

BMW R1100GS EML

R1100GS EML zijspan verhuur

Heeft u vragen of bent u van plan een zijspanrit te boeken of cadeau te doen?
Het beste kunt u een e-mail sturen met uw gegevens en de wensen en bieden u graag een offerte op maat.
Deze mail stuurt u naar gerjo@dejongalphen.nl

Veel gestelde vragen over het huren van een zijspan:

Kan ik een zijspan huren zonder chauffeur, dus om zelf mee te rijden?
Nee. Het is zonder meer gevaarlijk om ongetraind met een zijspan te gaan rijden. Het is natuurlijk niet moeilijk, maar wel echt anders als solo motorrijden. Omdat we al meerdere mensen brokken hebben zien  maken, die dit hebben onderschat, doen wij dit dus niet meer.

Kan het echt niet?
We maken een uitzondering indien u slechts een paar honderd meter zelf rijd. Dat gebeurt in een lage versnelling en daarnaast ook nadat u eerst les bij ons heeft genomen.
Bijvoorbeeld bij aankomst op een bruiloft voor de foto`s.

Wat zijn de mogelijkheden?
Die zijn eigenlijk bijna onbegrensd. U kunt een rit maken vanaf 1 uur, maar ook enkele dagen is mogelijk. Ophalen van een jubilaris, droomwens van oma, intocht van Sinterklaas, een lenteavond rit over de grachten, vervoer van een cameraman of reporter, fotoshoot, zeg het maar.
Wij kunnen rijdend of met een aanhanger naar de locatie komen.

Waar wordt gereden?
Onze zaak is in Alphen aan den Rijn, midden in het prachtige Groene Hart. Op zich is dit een prachtige omgeving. Het kan echter ook bij u op locatie, dan rijden wij eerst naar u toe.

Zijn er ook speciale ritten?
Jazeker, we hebben een aantal mooie rondritten door bijvoorbeeld: Amsterdam en omgeving, of Rotterdam en het havengebied. Ook speciaal naar uw wensen kan een rit worden voorbereid.

Kan ik meerdere zijspannen tegelijkertijd huren met chauffeur?
Ja dat kan, maximaal 4.

Wat kost het?
De eerste 4 uren kosten € 87 per uur, inclusief BTW. Mocht de rit of de reis naar uw locatie langer duren dan zijn de kosten € 60 per uur. Dat is all inclusive.
Voor ondernemers kunnen wij een factuur maken zodat u de BTW terug kunt vragen.