Werkplaats

De Jong Alphen is gespecialiseerd in het onderhoud van BMW motorfietsen, Victory Motorcycles en Indian Motorcycle.

BMW Motorrad

Gerjo de Jong is zelf begonnen op de BMW R60/5 als jonge man. Na jaren van rijervaringen en onderhoud is Gerjo in 1980 voor zichzelf begonnen met de handel in motoren, onderdelen en onderhoud aan BMW motorfietsen. Al in 1981 is Gerjo officieel BMW motorfiets dealer geworden, helaas is het BMW dealerschap in 2014 gestopt.
Tijden deze 33 jaar officieel BMW Motorrad Dealer is het bedrijf enorm gegroeid en hebben wij een enthousiast en vooral technisch zeer kundig team. Geen vorm van onderhoud, geen storing en reparatie is ons te groot. Heeft u nu een klassieke BMW of het nieuwste model, u kunt altijd terecht voor het onderhoud aan uw BMW!

Na het ontdoen van ons dealerschap is ons werkplaatstarief gunstiger geworden en kunnen wij vele onderdelen voor een scherpere prijs leveren.
Uiteraard doen wij u graag een aanbieding voor het onderhoud aan uw motorfiets, u kunt hiervoor bij ons langskomen, bellen ( 0172-492036 ) of een e-mail sturen ( info@dejongalphen.nl ) Wij bieden u de mogelijkheid te wachten op de werkzaamheden onder het genot van een kop koffie, maar wij hebben ook verschillende uitleenmotoren en verhuurmotoren beschikbaar.

Victory Motorcycles

Sinds 2012 zijn wij de eerste officieel dealer van het Amerikaanse motorfietsmerk Victory Motorcycles in Nederland.
Victory motorcycles is in 1997 door het Amerikaanse bedrijf Polaris, bekend van Quads en sneeuwscooters, uit passie voor motorfietsen ontstaan.
Al in 1998 kwam de eerst Victory Motorcycles V92C op de markt, het merk kreeg veel belangstelling van de Amerikaanse motorrijders en is zeer snel gegroeid.
In 2001 is het nieuwe Victory Motorcycles Freedom motorblok geïntroduceerd, een geweldig motorblok met fantastische prestaties.
Ook bij de Amerikaanse customizers is het merk Victory niet onopgemerkt gebleven en is sinds 2004 Arlen Ness met zijn zoon Cory Ness en kleinzoon Zack Ness een bekend gezicht bij Victory Motorcycles. Als eerbetoon aan de familie Ness brengt Victory Motorcycles ieder jaar drie Ness Signature modellen op de markt. Wij hebben altijd één of meerder Victory Motorcycle Ness Signature series modellen in de showroom staan.

Onze werkplaats is inmiddels ook ingericht voor het onderhoud, customizing en tuning aan uw Victory. U bent altijd welkom voor het onderhoud aan uw Victory waarbij wij ook kunnen meedenken aan veranderingen. Niet alleen met originele Victory Performance parts, maar ook met accessoires van onder andere Arlen Ness, Lloydz Motorworks, Dr. Jekill & Mr. Hyde en vele andere kunnen wij uw Victory persoonlijker maken.

De Jong Alphen is uw Victory specialist voor onderhoud, reparaties, customizing en tuning.

Indian Motorcycle

Sinds 1901 is Indian Motorcycle niet meer weg te denken al oudste Amerikaanse motorfietsmerk in de geschiedenis. Tot op de dag van vandaag zijn er nog vele klassieke Indian`s te zien in bijvoorbeeld musea`s, maar denk ook aan het steile wand rijden.
Helaas is dit mooie merk enige tijd uit productie geweest, maar het hard is altijd blijven kloppen.

Tijdens het grote Amerikaanse motorevenement Sturgis in 2013 is de nieuwe Indian Chief serie geïntroduceerd. Sinds de komst van de nieuwe Indian is dit merk weer volledig op de kaart gezet. Niet alleen in Amerika is de nieuwe Indian een succes, maar ook zeker in Nederland hebben wij al vele tevreden Indian rijders.

Sinds 2014 zijn wij als eerste Indian dealer in Nederland gestart, hierdoor hebben wij vele kennis van de techniek en zijn wij uw Indian specialist om uw Indian perfect te onderhouden.
Uiteraard leveren wij ook voor uw Indian vele accessoires, maar ook hebben wij een zeer mooie kledinglijn om niet alleen uw Indian maar ook uzelf perfect te stylen!

Ook met uw klassieke Indian bent u natuurlijk bij ons welkom, inmiddels hebben wij meer dan voldoende kennis opgebouwd om ook de eerste Indian`s te vertroetelen.

Kom langs bij dé eerste Indian Motorcycle dealer van Nederland!

Ook kunt u bij de Jong Alphen terecht voor het onderhoud van andere merken, wij staan niet raar te kijken wanneer u onderhoud wilt laten uitvoeren aan een merk welke wij niet voeren. Ook kunt u bij ons terecht voor storingen en schade aan uw motorfiets.
Regelmatig spreken wij ook motorrijders welke elders goedkoper banden hebben kunnen aanschaffen, maar dan moeten deze nog op de motor. Tegen scherpe tarieven kunnen wij ook uw banden monteren en balanceren. Voordat u de banden elders aanschaft willen wij u ook graag een offerte aanbieden, vele banden kunnen wij ook tegen scherpe tarieven aanbieden.