WERKPLAATS


De Jong Alphen is gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van BMW, Victory, Indian en Zero Motorfietsen.


BMW Motorrad
Gerjo de Jong is in 1978 voor zichzelf begonnen met de handel in motoren, onderdelen en onderhoud aan BMW motorfietsen. Al in 1981 is Gerjo officieel BMW motorfiets dealer geworden, helaas is het BMW dealerschap in 2014 gestopt.
Tijdens deze 33 jaar officieel BMW Motorrad Dealer is het bedrijf enorm gegroeid.  Geen vorm van onderhoud, geen storing en reparatie is ons te groot. Heeft u nu een klassieke BMW of het nieuwste model, u kunt altijd terecht voor het onderhoud aan uw BMW.


Victory Motorcycles
Sinds 2012 zijn wij de eerste officieel dealer van het Amerikaanse motorfietsmerk Victory Motorcycles in Nederland. Ondanks dat het merk gestopt is, kan u bij ons nog steeds terecht voor uw Victory.


Indian Motorcycle
In 2014 zijn wij als eerste Indian dealer in Nederland gestart. Wij hebben veel kennis van de techniek en zijn wij uw Indian specialist om uw Indian perfect te onderhouden.
Uiteraard leveren wij ook voor uw Indian vele accessoires, maar ook hebben wij een zeer mooie kledinglijn om niet alleen uw Indian maar ook uzelf perfect te stylen.


Zero Motorcycles

Sinds 2019 verkopen wij Zero. Voor onderhoud en service kunt u bij ons terecht.

Uiteraard doen wij u graag een aanbieding voor het onderhoud of reparatie aan uw motorfiets, u kunt hiervoor bij ons langskomen, bellen ( 0172-492036 ) of een e-mail sturen ( info@dejongalphen.nl ) Wij bieden u de mogelijkheid te wachten op de werkzaamheden in onze koffie hoek, maar wij hebben ook verschillende uitleenmotoren en verhuurmotoren beschikbaar.