WERKPLAATS

Bij De Jong Alphen verzorgen we onderhoud en reparaties voor BMW, Victory, Indian en Zero motorfietsen.


BMW Motorrad
Welkom bij uw vertrouwde specialist voor BMW Motorrad onderhoud. Met 33 jaar ervaring als officiële BMW Motorrad Dealer, is De Jong Alphen dé plek voor uw BMW motorfiets onderhoud. Of u nu een klassieke BMW motorfiets heeft of het nieuwste model, wij hebben de kennis en de juiste gereedschappen om uw motor in topconditie te houden. Vertrouw op onze expertise voor het onderhoud van uw BMW motorfiets.

Victory Motorcycles
Sinds 2012 zijn wij de eerste officiële dealer van Victory Motorcycles in Nederland. Hoewel het merk gestopt is, blijven wij uw motoren met zorg onderhouden en repareren.

Indian Motorcycle
In 2014 werden we de eerste Indian Motorcycle dealer in Nederland. Met uitgebreide kennis van de techniek zijn wij uw specialist voor perfect onderhoud. Daarnaast leveren wij ook accessoires en een stijlvolle kledinglijn passend bij uw Indian.

Zero Motorcycles
Sinds 2019 zijn wij officiële dealer van Zero Motorcycles. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud en service van uw elektrische motorfiets.
Wilt u een aanbieding voor onderhoud of reparatie aan uw motorfiets? Neem gerust contact met ons op hiervoor. Terwijl wij aan uw motor werken, kunt u ontspannen in onze koffiehoek, of gebruikmaken van onze uitleen- en verhuurmotoren.