Coast to Coast USA 2024

Zin in een onvergetelijk avontuur? Een motorreis dwars door de USA  in september 2024


De Jong Alphen organiseert al 20 jaar vrijwel jaarlijks een motorreis. 

Onbetwist hoogtepunt is de reis op Indian motoren dwars door Amerika in 2016. De deelnemers van toen raken er niet over uitgepraat en op veler verzoek gaan we nog een keer terug. 

Het betreft weer een groepsreis met begeleiding en een reserve motor. We rijden in kleine groepjes of individueel, wat je wilt. Uiteraard maken we gebruik van uitstekende hotels langs een fantastische route. Dus stap aan boord van een episch avontuur dat je nooit zult vergeten! In september 2024 beleven we deze geweldige motorreis dwars door de Verenigde Staten, met niets minder dan de legendarische Indian motoren. Dit is jouw kans om de schoonheid en diversiteit van Amerika te ervaren, terwijl je de vrijheid van de open weg voelt en de kracht van deze iconische motoren ervaart.

Hoe ziet de reis eruit?
De reis begint in het bruisende Seattle, de stad van de naald en de oceaan. Hier stap je op je Indian met gelijkgestemde avonturiers die klaar zijn om de ultieme Amerikaanse roadtrip te maken.
We beginnen aan onze reis naar het noordoosten, de majestueuze staat Montana in. Onderweg geniet je van uitgestrekte vergezichten, imposante bergketens en adembenemende natuurparken. Onze route brengt ons dan naar Yellowstone National Park, waar je getuige zult zijn van de geothermische wonderen en de wilde dieren die dit park beroemd maken. Vervolgens rijden we door naar Cody, Wyoming, waar de geest van het Wilde Westen nog altijd voelbaar is.
Verder naar de Black Hills met plaatsen als Deadwood en Sturgis, waar je de legendarische motorcultuur van het land kunt ervaren. Bewonder de gezichten van beroemde Amerikaanse presidenten op Mount Rushmore voordat je verder gaat naar Sioux Falls, een charmante stad die bekend staat om zijn watervallen en historische bezienswaardigheden. Verder naar Spirit Lake. Hier bezoeken we de Indian Motorcycle fabriek. Vanuit hier cruisen we richting Chicago, de stad van de architectuur en de bluesmuziek. Je zult genieten van de opwinding van de stad en het bruisende nachtleven.
Cleveland is de volgende stop op je route, waar je de rock-'n-rollgeschiedenis kunt ontdekken voordat je doorreist naar de overweldigende Niagara Falls. Het donderende geluid van de watervallen en de opspattende mist zorgen voor een onvergetelijke ervaring. We vervolgen onze reis naar Gettysburg, waar je in de voetsporen treedt van de Civil War-geschiedenis, en daarna naar Lancaster, bekend om zijn Amish-gemeenschappen van Pennsylvania welke ons een inzicht geven in hun eenvoudig leven en oude tradities.
Tenslotte rijden we op zondagmorgen vroeg de bruisende metropool New York City binnen, waar je de skyline van Manhattan kunt bewonderen, Times Square kunt verkennen en de culturele diversiteit van deze wereldstad kunt omarmen.
De rustdagen in de reis met twee overnachtingen zijn Seattle, Cody, Deadwood, Chicago en New York.

Meer informatie
Deze super motorreis biedt je een kans om de ware essentie van Amerika te ontdekken, van indrukwekkende natuurwonderen tot levendige steden en historische bezienswaardigheden.
Het avontuur wacht op jou van 1 september tot en met 30 september 2024.
De prijs voor deze reis is nog niet helemaal bekend, we zijn nog druk bezig met de onderhandelingen.
We nodigen je graag uit voor een informatie dag waar je alles te weten komt over een adembenemende motorreis die je wereld op zijn kop zal zetten!
Datum: zondagmorgen 26 november 2023
Tijd: 11:00 uur
Locatie: De Jong Alphen, Zaagmolenweg 8, 2401 LN Alphen aan den Rijn

Tijdens deze morgen zullen we je meenemen op een virtuele tour door de mooiste routes en bestemmingen die je kunt ontdekken tijdens deze motorreis.
Of je nu een doorgewinterde rijder bent of net begint, deze reis is geschikt voor iedereen die de vrijheid van de weg wil ervaren.
Mis deze kans niet om je passie voor motorrijden te combineren met een onvergetelijk avontuur. Of je nu alleen reist, met een groep vrienden of als stel, deze motorreis belooft een ervaring te worden die je nog lang zult koesteren.


Zorg ervoor dat je je plek reserveert voor deze informatiedag. 

Stuur een e-mail naar gerjo@dejongalphen.nl of bel 0172-492036 om je aan te melden. 

Deel deze uitnodiging ook gerust met je mede-rijders en vrienden die van avontuur houden.
We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze informatie dag en samen de weg op te gaan!
Rij veilig en droom groot!

Verslag USA reis 2016 (alleen desktop)